EDUKACIJE

Zakon o zaštiti na radu zabranjuje unošenje i konzumacije alkohola na radnom mjestu. Obveza poslodavca je da educira radnike o štetnosti alkohola kao i da utvrđuje postupak provjere je li radnik alkoholiziran.
Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj, uz potporu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti (HUMS) organizira edukaciju zaposlenika korporativne sigurnosti i industrije privatne sigurnosti o ljudskim pravima: Zaštita ljudskih prava u ostvarivanju sigurnosti korporacija i drugih organizacija.
Kako bi olakšala poslodavcima imenovanje stručnih i kompetentnih osoba, Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj – Business Security Academy, uz potporu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, dizajniralo je program edukacije povjerljivih osoba i njihovih zamjenika – internih istražitelja.
Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj – Business Security Academy, uz potporu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, organizira edukaciju za obavljanje poslova Voditelja unutarnje službe zaštite.

Pitanja

U slučaju kakvih nejasnoća, pitanja, pomoći slobodno nam se obratite. Ili posjetite našu stranicu sa često postavljenim pitanjima.