SAVJETOVANJE

U organizaciji Poslovnog učilišta integralna sigurnost, organizira se savjetovanje: Prevencija konzumacije alkohola i opojnih droga na radnom mjestu – radni, socijalni, zdravstveni i sigurnosni problem
U organizaciji Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj uz potporu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti održava se savjetovanje Protupožarna zaštita u poduzećima – Priprema protupožarne sezone 2024.
Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj organizira savjetovanje: Oružani prepad na radnom mjestu – zdravstveni, radni i sigurnosni aspekti.
Prevencija kaznenih djela u poslovnom okruženju i upravljanje kontinuitetom poslovanja. Uvažavajući aktualnost i značaj tema angažirali smo stručne predavače koji će se orijentirati na praktične probleme i rješenja te odgovarati na pitanja sudionika. U idiličnom ambijentu opatijskog hotela Ambasador, imati ćete priliku sresti stare i upoznati nove poslovne partnere i kolege, sudjelovati u diskusijama, postavljati pitanja, čuti primjere dobre prakse te razmijeniti ideje i informacije.

Pitanja

U slučaju kakvih nejasnoća, pitanja, pomoći slobodno nam se obratite. Ili posjetite našu stranicu sa često postavljenim pitanjima.