IZDAVAŠTVO

Obavještajna analitika
Vrlo značajna knjiga koja je jedan kontinuitet ovo dvoje autora s obzirom da su se unazad nekoliko godina posebno posvetili i analitičkom menadžmentu.
Organizacija događaja u turizmu i krizno upravljanje
Radi se o relativno kratkom djelu koje je fokusirano na dubinsku analizu teorijsko – znanstvenu i stručno – praktičnu proradu fenomena organizacije događaja u turizmu i kriznom upravljanju. Postoji cijeli niz razloga zašto su se autori odlučili napisati jednu ovakvu knjigu.
Krizno planiranje i strateško upravljanje krizama
„Krizno planiranje i strateško upravljanje krizama“, autora Branka Mihaljevića, Alena Ostojića i Damira Truta, je nova stručna publikacija u području kriznog upravljanja, u izdanju Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj iz Zagreba. Ova knjiga upućuje važnu poruku kako današnji rizici dovode do velikih poremećaja na koje se moramo pripremati i jačati našu otpornost i fleksibilnost odgovora.
Koncepti kriznog menadžmenta i kritične infrastrukture
Koncepti kriznog upravljanja i kritične infrastrukture“, suautora Branka Mihaljevića i Alena Ostojića, nova je i jedna od rijetkih stručnih publikacija u području kriznog upravljanja prilikom napada i ugroze kritične infrastrukture bilo grada, regije ili države. U doba svih razina globalizacije i umreženosti infrastrukture kritične su infrastrukture istodobno postale i ranjive bilo u situacijama prirodnih katastrofa ili u situacijama napada ili terorizma, ili sukoba.
Zakon o zaštiti novčarskih institucija s obrazloženjem i metodologijom provedbe nadzora
Priručnik „Zakon o zaštiti novčarskih institucija s obrazloženjem i metodologijom provedbe nadzora – priručnik za primjenu“, autora Sandra Šegedina i Damira Truta, izašao je iz tiska, u izdanju Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj iz Zagreba. Na području Republike Hrvatske evidencijom Ministarstva unutarnjih poslova RH, aktivno posluje 14.968 novčarskih institucija.
Zakon o privatnoj zaštiti s obrazloženjem i metodologijom provedbe nadzora
Zakonom o privatnoj zaštiti, kao obveznicima primjene, danas je obuhvaćeno 258 trgovačkih društava za tjelesnu i tehničku zaštitu, 117 obrta tehničke zaštite i 148 unutarnjih čuvarskih službi s ukupno 16.256 aktivnih osoba s dopuštenjem za obavljanje poslova privatne zaštite.
Knjiga_Korporativna sigunost u okruženju pandemije COVID-19
U izdanju Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj iz Zagreba, izašla je knjiga „KORPORATIVNA SIGURNOST U OKRUŽENJU PANDEMIJE COVID-19“. Autori su Lana Djurkin Koenig, Alen Delić, Branko Mihaljević i Alen Ostojić, eminentni stručnjaci korporativne, informacijske i cyber sigurnosti, kriznog menadžmenta i upravljanja rizicima.

Narudžba

Narudžba knjige se vrši preko E-mail Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj.

Uplata se obavlja na račun Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj otvoren kod Zagrebačke banke, IBAN HR8823600001102241699 s naznakom ime i prezime uplatitelja.

Knjigu šaljemo Hrvatskom poštom odmah po prijemu uplate, a cijena poštarine je uračunata u cijenu za područje Republike Hrvatske.
Za dodatne informacije molimo kontaktirajte nas putem e-maila: isr@isr.hr ili mob: 098 187 11 77 Ured Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj.

Pitanja

U slučaju kakvih nejasnoća, pitanja, pomoći slobodno nam se obratite. Ili posjetite našu stranicu sa često postavljenim pitanjima.