O NAMA

Osnovani 2011. godine od strane stručnjaka s bogatim iskustvom u organizaciji edukativnih događanja, Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj – Business Security Academy predstavlja vodeću instituciju u području profesionalnog usavršavanja i razvoja poslovnih ljudi i sigurnosnih stručnjaka. Naša misija je osnažiti pojedince i organizacije u bankarstvu, maloprodaji, osiguranju, energetici i drugim sektorima kroz koncept integralne sigurnosti, ključan za održivo poslovanje u gospodarstvu Republike Hrvatske.

MISIJA

Misija Poslovnog učilišta
integralna sigurnost i razvoj

Djelujemo jer smatramo kako je Republici Hrvatskoj potrebna ustanova koja omogućuje stjecanje znanja i vještina iz područja integralne sigurnosti te razvijanje globalno konkurentnih karijera u područjima u kojima provodimo obrazovanje naše polaznike. Svjesni smo odgovornosti koju imamo unutar zajednice te stoga aktivno promoviramo obrazovnu izvrsnost kako bismo smo potaknuli gospodarski rast, razvoj hrvatskog gospodarstva i društva u cjelini.

VIZIJA

Vizija Poslovnog učilišta
integralna sigurnost i razvoj

Naš glavni cilj je postati prvi izbor za naše polaznike koji su zainteresirani za izgradnju karijere u području integralne sigurnosti u Republici Hrvatskoj.

Zašto izabrati nas?

Na tržištu postoji mnogo edukativnih programa iz područja menadžmenta sigurnosti, no izdvajamo se pružanjem programa koji nisu samo teoretski, već pružaju praktično, primjenjivo znanje, omogućujući polaznicima da se suoče s realnim izazovima današnjice. Naši predavači su renomirani stručnjaci s impozantnim profesionalnim putem, spremni podijeliti svoja iskustva i znanja o najnovijim trendovima i najboljim praksama u industriji.

Što nudimo?

Business Security Academy nudi širok spektar edukacija koje pokrivaju sve aspekte sigurnosti u poslovanju – od prevencije kriminala u poduzećima, sprječavanja gubitaka u maloprodaji, analize i upravljanja rizicima, poslovne obavještajne djelatnosti, upravljanja krizama, sigurnosti velikih festivala i događaja, sigurnosti turističkih destinacija i hotela, informacijske i kibernetičke sigurnosti, do upravljanja devijantnim ponašanjima na radnom mjestu, unutarnjih korporativnih istraga, zaštite na radu, prevencije ovisnosti na radnim mjestima, poslovne etike i usklađenosti.

Naš pristup edukaciji

Svjesni smo da se potrebe naših klijenata i dinamika tržišta neprestano mijenjaju, stoga su naše edukacije dizajnirane da budu fleksibilne i prilagodljive. Osim standardnih otvorenih edukacija, ponosni smo na naš InHouse program, koji organiziramo direktno u vašoj organizaciji, prilagođen vašim specifičnim potrebama, željama, i vremenskom rasporedu. Ovaj pristup omogućava maksimalnu efikasnost i relevantnost edukacije, osiguravajući da teme, predavači i satnica odgovaraju upravo vašim ciljevima i izazovima s kojima se suočavate.

Neprestano usavršavanje

U korak smo s najnovijim trendovima i promjenama u zakonodavstvu, što naše edukacije čini aktualnima i relevantnima. Naša predanost kvaliteti i inovacijama u edukaciji čini nas pouzdanim partnerom u vašem profesionalnom razvoju i osiguravanju integralne sigurnosti vašeg poslovanja.

Pridružite se brojnim zadovoljnim polaznicima i organizacijama koje su svoje povjerenje stavile u naše ruke. S Business Security Academy, korak ste bliže sigurnijem i uspješnijem poslovanju.

Riječ ravnatelja

Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj (Business Security Academy) pokrenuto je 2011. godine od strane tima s višegodišnjim iskustvom u organiziranju edukacija, seminara i konferencija za poslovne subjekte. Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj – Business Security Academy usmjerena je na poslovne ljude, profesionalce sigurnosti bilo one u bankarstvu, maloprodaji, osiguranju, energetici ili drugim područjima. Intenzivno smo usredotočeni na koncept integralne sigurnosti u gospodarstvu Republike Hrvatske.

Na tržištu se nude razni programi edukacije u području menadžmenta sigurnosti no bitno je prepoznati vrhunske programe koji vam nude dodanu vrijednost za uložena sredstva te vam osiguravaju primjenjivo znanje, predavače iz prakse i potencijalni napredak u karijeri. Zato smo u svoj tim predavača odabrali ljude s golemim profesionalnim iskustvom, a edukacije kreirali prema konkretnim izazovima s kojima se klijenti susreću u svakodnevnom radu.

BSA nudi učenje od vrhunskih menadžera sigurnosti eksperata za prevenciju kriminala u poduzećima, sprječavanje gubitaka u maloprodaji, analizu stanja i upravljanje rizicima, poslovno obavještajnu djelatnost, upravljanje krizama, upravljanje sigurnošću velikih festivala i događaja, upravljanje sigurnošću turističke destinacije i hotela, informacijsku i kibernetičku sigurnost, upravljanje devijantnim ponašanjima na radnom mjestu, unutarnje korporativne istrage, zaštitu na radu i prevenciju ovisnosti na radnim mjestima, poslovno etiku i  usklađenost.

Naše se edukacije neprestano unapređuju, prateći promjene trendova u industrijama i poslovanju te izmjene zakona. Osim otvorenih edukacija, nudimo i InHouse edukacije na lokacijama i u terminima prema vašem odabiru.
InHouse radionice se u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama i željama i po pitanju odabira tema, profila predavača i satnice.

S poštovanjem,
Damir Prskalo, mag. rel. int. et. dip.

Upoznajte predavače

mr. Alen Ostojić

CSO, CMS, CMKS, predsjednik HUMS-a

Izv. prof. dr. sc. Irena Cajner Mraović

Doc. dr. sc. Darija Ivandić Vidović

Doc. dr. sc. Ivan Nađ

Znanstveni savjet HUMS-a

Prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila

predsjednik Znanstvenog savjeta HUMS-a

Dejan Šobić

HUMS

Doc. dr. sc. Krunoslav Borovec

Znanstveni savjet HUMS-a

Izv. prof. dr. sc. Robert Kopal

Znanstveni savjet HUMS-a

Slaven Gospić

HUMS

Dr. sc. Darko Dundović

MBA

Dr. sc. Irena Bilić

Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj

Često postavljena pitanja

Prijaviti se možete putem naše web stranice, telefonom ili e-mailom. Sve potrebne informacije i kontakt podatke pronađite u odjeljku “Kontakt” na našoj web stranici.

Plaćanje je moguće izvršiti bankovnim prijenosom, kreditnim karticama ili gotovinom na dan početka edukacije. Detalje o plaćanju ćete primiti nakon što se prijavite.

Da, svi polaznici koji uspješno završe edukaciju dobivaju službenu potvrdu ili certifikat koji potvrđuje njihovo sudjelovanje i usvojena znanja.

Da, cijenimo naše stalne polaznike i želimo nagraditi njihovu odanost. Imamo program lojalnosti koji nudi popuste i posebne pogodnosti za polaznike koji se redovito vraćaju na naše edukacije. Detalje o programu lojalnosti i kako se uključiti možete saznati na našim Web stranicama

Apsolutno. Naše InHouse edukacije dizajnirane su tako da se u potpunosti prilagode specifičnim potrebama i ciljevima vaše organizacije. Kontaktirajte nas za više informacija o prilagođenim programima.

Većina naših edukacija održava se na hrvatskom jeziku, ali po potrebi i na upit, određene edukacije možemo organizirati i na engleskom jeziku.

Informacije o našim predavačima, uključujući njihove biografije i profesionalne iskustva, dostupne su na našoj web stranici u odjeljku “Predavači”.

I dalje imate pitanja?

U slučaju da vaše pitanje nije odgovoreno, slobodno nam se možete javiti putem našeg mail-a.

Partneri

HUMS

Brand #1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Brand #3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Galerija

Pitanja

U slučaju kakvih nejasnoća, pitanja, pomoći slobodno nam se obratite. Ili posjetite našu stranicu sa često postavljenim pitanjima.